Rope faaliyetinden kaynaklanan ekmek içinin pişmemesi,hamur kalması gibi sorunları çözer.
Küf üremesinin bir sonucu olarak ekmekte ortaya çıkan kötü kokuyu engeller.
Rope faaliyetini yok ederek ,sorunsuz ekmek üretimi yapılmasını sağlar.
Bayatlamayı geciktirir.
GENEL ÖZELLİKLER
VITALEKS ROPE, 50 kg un’a 100-200 gr kullanılmaktadır. Ekmeklerin 10-15 gün küflenmeden kalmasını sağlar. Direkt olarak yoğurma kazanına ilave edilir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.